Sta. Maria Magdalena surt 06:37 i es pon 21:17 surt 19:08 i es pon 03:21

Política de privacitat

Responsable
El responsable de les dades de caràcter personal que ens ha proporcionat és FACULTAT DE TEOLOGIA DE CATALUNYA (C/ Diputació, 231 08007 Barcelona).

El delegat de protecció de dades (DPO) és Carla Martínez Rovira (cmartinez@despatx-auditoria.com).

Finalitat
- Prestació del servei (docència)
- Comunicacions comercials
- Compliment de les obligacions legals

Legitimació
La legitimació per al tractament de les vostres dades és l'execució d'un contracte o el consentiment de l'interessat.

Destinataris
No es comuniquen aquestes dades a tercers.
Amb caràcter general no es comuniquen les dades excepte obligació legal o empreses del grup i entitats privades o persones físiques o jurídiques que ens proporcionin un servei concret.

Drets
Per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació, oposició, dret a la transparència de la informació, dret de supressió, de limitació i de portabilitat podeu adreçar-vos a FACULTAT DE TEOLOGIA DE CATALUNYA (C/ Diputació, 231 08007 Barcelona / protecciodades@edusantpacia .cat).

Paral·lelament, us informem que teniu dret a dirigir les vostres reclamacions davant l'Autoritat de control de protecció de dades; https://www.aepd.es

Transferència Internacional de dades
No estan previstes

Informació addicional
FACULTAT DE TEOLOGIA DE CATALUNYA es compromet a no utilitzar de forma deslleial la informació i les dades personals subministrades per vostè, així com mantenir-ne la confidencialitat en totes les aplicacions que aquests requereixin.

Les vostres dades seran conservades mentre es mantingui la nostra relació comercial o durant els anys necessaris per complir les obligacions legals.

FACULTAT DE TEOLOGIA DE CATALUNYA té implantat, en relació amb els documents i tractament de dades, les corresponents mesures i documents de seguretat que la normativa legal vigent requereix.