Sta. Maria Magdalena surt 06:37 i es pon 21:17 surt 19:08 i es pon 03:21

Notícies

El Seminari de Doctrina i Acció Social de l’Església fa els primers passos cap a la Càtedra

15 de novembre de 2018Notícies Compartir:

El Seminari de Doctrina i Acció Social de l’Església (SEDASE) de la Facultat de Teologia de Catalunya s’ha reunit per assentar les bases de la futura càtedra de Pensament i Acció Social de la Facultat, integrada dins l’Ateneu Universitari Sant Pacià. En la reunió s’ha presentat una proposta de reglament d’aquesta futura càtedra que ha estat comentada pels assistents.

A més, ha participat en la trobada el secretari del dicasteri del Desenvolupament Humà Integral, Bruno-Marie Duffé, que ha informat de quins són els objectius d’aquest departament. En contrastar-los amb el projecte de la futura càtedra, s’hi han trobat molts punts de contacte i s’ha confirmat que s’està treballant en el bon camí.

El reglament treballat durant la reunió haurà de tenir el vistiplau de les autoritats acadèmiques i posteriorment haurà de ser aprovat a Roma. El Seminari de Doctrina i Acció Social de l’Església va ser fundat el 1994 per Mn. Antoni M. Oriol Tataret, professor de la FTC i l’expert més eminent en el camp de la Doctrina Social de l’Església a Catalunya. Aquest seminari forma part del Departament de Moral de la mateixa Facultat.