Sta. Justa surt 06:34 i es pon 21:20 surt 16:09 i es pon 00:57

Congrés Papa Francesc | Novembre 2019

 

Els propers 12, 13 i 14 de novembre tindrà lloc el Congrés: L'aportació del Papa Francesc a la teologia i a la pastoral de l'Església.

El papat de Francesc inicia el segon Post-Concili. L'exhortació Evangelii Gaudium assenyala una proposta sòlida de reforma eclesial que passa pel retorn a l'Evangeli sine glossa en un món debilitat per posicions excloents i intransigents, i que col·loca els pobres i les perifèries al bell mig de la societat global i de l'Església. Francesc és un pastor que parla amb les paraules i els gestos, que s'adreça als de lluny i als de prop, i que predica i practica l'audàcia evangèlica, la parresia apostòlica. I alhora Francesc és un teòleg de la inclusivitat, que no dissocia reflexió teològica i praxi teològica, que mira el món amb "misericòrdia" i demana la "integració" per als estrangers i per als ferits en l'esperit. La "ciutat" és, per a ell, un espai habitat pel mateix Déu, en el qual una Església missionera i propera, alliberada de tota autoreferencialitat, trobarà el nexe entre Evangeli i vida i esdevindrà principi d'unitat de la humanitat sencera. Aquest Congrés vol explorar les noves rutes que el Papa ha obert en els seus primers set anys de ministeri com a bisbe de Roma, amb la participació de pastors, teòlegs i institucions acadèmiques provinents d'Amèrica (UCA Buenos Aires, BC Boston), d'Àfrica (UCAO Yaoundé), d'Àsia i d'Europa (PUG Roma, AUSP Barcelona).

On? Facultat de Teologia de Catalunya
Idioma? Les ponències en italià disposaràn de traducció simultània
Preu? Hi haurà 2 modalitats d'inscripció

  • BÀSICA · 40€ | Inclou l'assistència al congrés i material de suport
  • BÀSICA+DINARS · 76€ | Inclou, a més, el dinar dels tres dies de congrés, al menjador del Seminari de Barcelona

Descarrega't el programa del Congrés

  

 

INSCRIPCIONS

Selecciona una opció i omple el formulari

 

 

 

 

Informacions pràctiques

  • Tots els àpats seran al Seminari de Barcelona (el mateix edifici on es fa el Simposi).
  • La inscripció finalitza una vegada realitzat el pagament al compte corrent “Caixa Bank”  IBAN: ES28 2100 0900 9202 0980 2402 i enviat el comprovant de pagament a congressos@edusantpacia.cat.
  • Per a més informació del Simposi pots trucar al +34 934 53 49 25 o enviar un correu a congressos@edusantpacia.cat