St. Bernadí de Siena surt 06:27 i es pon 21:09 surt 13:16 i es pon 01:53

Agenda

IX Jornades Acadèmiques Interdisciplinàries "Ramon Llull i Antoni Gaudí"

29 de març de 2019

La Jornada parteix d’un repte que plantejava Anthony Bonner fa uns anys: “Ramon Llull va recollir tots els materials que li podien servir del seu entorn intel·lectual, però els va emprar per bastir edificis d’aspecte totalment nou. En aquest sentit, és sorprenent que mai no hagi estat comparat amb una altra figura singular de la cultura catalana, Antoni Gaudí.” (Discurs d’investidura com a doctor honoris causa, Universitat de Barcelona, 1995). Ens proposem explorar què pot aportar a la comprensió de Llull i de Gaudí la comparació entre dos personatges tant distants i, tanmateix, units per alguns plantejaments i algunes coincidències. I ho fem en un indret tan particular com és la Sagrada Família.

La jornada està organitzada per l'Aula Lul·liana de Barcelona, la Facultat de Teologia (AUSP), la Facultat de Filologia (UB) i la Facultat de Filosofia i Lletres (UAB).

Dia: 29 de març

Hora: tot el matí

Lloc: Basílica de la Sagrada Família

Inscripcions: L’assistència a la Jornada és gratuïta però l’aforament és limitat i, per tant, la inscripció prèvia és imprescindible. Es lliuraran acreditacions d’assistència a tots els assistents que ho desitgin.

Consulta tot el programa