Sta.Caterina de Siena surt 06:50 i es pon 20:47 surt 22:59 i es pon 07:16

Àrea reservada

L’Àrea Reservada és un espai per a ús exclusiu d’alumnes i professors de la Facultat. Les funcions que s’hi poden realitzar són les següents:

Alumnes :

  • Actualitzar les dades personals
  • Consultar el propi expedient acadèmic.
  • Obtenir una relació de notes.
  • Fer la matrícula dels estudis que es volen cursar, dins del Període de matriculació establert per Secretaria.
Professors :
  • Obtenir llistats dels alumnes matriculats en les assignatures que imparteixen.
  • Introduir les qualificacions dels alumnes, dins del termini fixat per Secretaria en cada convocatòria d’exàmens.
L’accés a l’Àrea Reservada és obert les 24 hores del dia.
 
Per accedir a l’ÀREA RESERVADA són imprescindibles les dades d’USUARI i PASSWORD, les quals s’han de sol·licitar previament.
Sol·licitud de dades d’Usuari i Password:
Alumnes nous : Persones que no han estat mai matriculades a la Facultat de Teologia de Catalunya. Els alumnes nous heu d’omplir el següent formulari i prémer el botó "Enviar". Quan les dades hagin estat validades per Secretaria, rebreu per correu electrònic el nom d’usuari i el password que us donaran l’accés a l’ÀREA RESERVADA.

Alumnes antics : Són aquells que han estat matriculats anteriorment però que no disposen de les dades d’usuari i password per accedir a l’ÀREA RESERVADA. Per a obtenir-les, heu d’omplir el següent formulari i prémer el botó de "Enviar". Després que les vostres dades hagin estat validades per Secretaria, rebreu per correu electrònic el nom d’usuari i el password que us donaran l’accés.

Professors de la FTC que no disposin de dades d'accés: Heu d’omplir el següent formulari i prémer la tecla "Enviar". Després que les vostres dades hagin estat validades, rebreu per correu electrònic el nom d’usuari i el password que us donaran l’accés.
Les dades d’usuari i password són personals i només es donen a la persona inscrita.

Requeriments
Per a un correcte funcionament, aquest web està provat per a IE8, Firefox 3.0, Safari 3.12 i Opera 9.52. Amb versions superiors, no hauria d'haver-hi problemes.